VERKSAMHETSOMRÅDEN

Vi löser de svåraste utmaningarna inom olika typer av byggprojekt. Våra arbetsledare och projektingenjörer skräddarsyr team som levererar på högsta nivå. Vi utmärker oss genom våra hantering av komplexa projekt och totalentreprenader. Nedan kan du läsa mer om våra verksamhetsområden.

Our goals

Totalentreprenad

De flesta uppdrag vi tar på oss handlar om helheten, vi är med från start till mål. Vi utför totalentreprenader inom industribyggnationer, kontor, bostäder och datacenter. Vår spetskompetens inom just datacenter har vi fått genom att verka i en region som lämpar sig för dessa. Vår kunskap i kombination med vårt kalla klimat samt hållbar och prisvärd energiproduktion har bidragit till att några av världens största bolag har valt att jobba med oss.

Our goals

Komplexa projekt

Vissa projekt kräver ibland lite mer av oss som leverantörer. Det kan handla om specifika önske- mål eller komplexa konstruktionslösningar. Det innebär att vi måste kunna tillhandahålla specialist- kompetens och erfarna projektledare som kan samordna arbetet. Det här är något som vi är bra på. En förutsättning för att klara av de svåraste utmaningarna är starka partnerskap genom vilka vi säkrar ett långsiktigt värdeskapande. Vi strävar efter att nå bästa resultat vid varje givet tillfälle, därför väljer vi att ha nära samarbeten med våra kunder och underleverantörer.

Energy efficiency
Production growth
Market increase
Proffit turned
m

Totalentreprenad

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

m

Komplexa problem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

m

Bygg, mark och anläggning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kontakt

Begär offert

Kungsgatan 5A 97235 Luleå

info@titankonstruktion.se